Jolekonsert Ole Paus i Seljord - oppdatering

Jolekonsert Ole Paus i Seljord - oppdatering

Som kjent skal det vere jolekonsert med Ole Paus i Seljord kyrkje 13. desember 2018 kl 19:00.  No har me motteke meir info frå arrangøren:

 

Ole Paus - Julekonsert.

Konserten har fått tittelen . En Liten Håndfull Ømhet 

Ole Paus trenger ingen nærmere presentasjon eller omtale. 

På sin egen måte har han preget Norges musikalske scener og satt ord og toner til den norske folkesjelen i en årrekke.
Paus har aldri lagt skjul på sin kristne tro uten at noen har kunnet beskylde han for å være livsfornektende, uspennende eller bakstreversk av den grunn. 

Det er ingen vanlig førjulskonsert Paus skal reise rundt med. På en svært så mild måte fremstår Paus som den reneste julekonsertrebellen. ”Deilig er jorden” blir nesten som en protestsang å regne, vi får et respektfullt og morsomt skråblikk på Josef –Bibelens største kjernekar, vi får høre Paus synge de tradisjonelle julesangene, Ole sin juleplate Jul I Skippergata  er blitt manges store favoritt innen jule plate. 

Ole Paus tilhører det absolutte toppsjiktet av norske fortellere og formidlere, og nå - etter mange års liv på veien og med talløse plateutgivelser, teaterforestillinger, revyer og konserter - har han for lengst fått en fortjent plass i den norske folkesjelen.

Målet for hver enkelt konsert er at publikum skal kunne gå ut etterpå med en følelse av at både livet og førjulstiden er gode steder å være. Og så kan julaften komme…

 

Konserten kostar kroner 375,00 for ordinær plass og 265,00 for plass på galleriet.  Ledsager med gyldig ledsagerbevis (som skal forevises ved inngangsdøren) betaler kroner 30,00.  Billetter finn du til sals på Ticketmaster.